top of page

Homeopathie

Homeopathie is een natuurlijk geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke geneeswijzen. Het behandelt de persoon achter de ziekte en geneest dus ook de ziekte.

Homeopathic Bottles

Wat is homeopathie?

Waar allopathische geneesmiddelen de ziekte zullen behandelen (d.w.z. antihypertensiva zullen uw bloeddruk verlagen maar uw bronchitis niet verlichten), zou een goed gekozen homeopathisch middel u moeten helpen met meerdere niet-gerelateerde symptomen of klachten tegelijk. Deze symptomen kunnen zich op fysiek, emotioneel of mentaal niveau bevinden.

Omdat het homeopathische middel zo goed mogelijk moet worden afgestemd op wie u bent, zijn soms meerdere sessies nodig om tot het juiste middel te komen. We doen echter ons uiterste best om na de eerste sessie de best passende remedie te vinden en de meeste mensen zien al verbetering bij de eerste remedie.

Aangezien de bedoeling van homeopathie niet is om een fysiek of chemisch proces direct te veranderen (zoals bij allopathische medicatie), is het vaak niet nodig om de dosis dagelijks te herhalen. Een enkele dosis kan al voldoende zijn om het gewenste effect te hebben.

Assorted Medicine
Therapy

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze sessies praten we over alles wat jij bent. We bespreken zowel uw belangrijkste klacht (lichamelijk, emotioneel of mentaal) als hoe deze u beïnvloedt in uw dagelijks leven, uw percepties en ervaringen, enzovoort. We verkennen de rode draad door je leven, de thema's die steeds terugkomen in verschillende situaties en ervaringen. Op basis van deze informatie zullen wij u een remedie voorschrijven. U ontvangt binnen 7 dagen na de sessie bericht welk middel u moet nemen.

Voor wie?

Ben je op zoek naar een natuurlijke geneeswijze? Heeft u de beperkingen bereikt van wat de conventionele geneeskunde u kan bieden? Bent u op zoek naar een holistische benadering van gezondheid en ziekte? Als je een van deze vragen met ja hebt beantwoord, dan is homeopathie misschien wel iets voor jou!

Bottles of Homeopathic Pills
bottom of page